Betaalmogelijkheden

Uw online betaling wordt afgehandeld door Mollie. Mollie is een bekende naam in de ecommerce wereld en staat bekend als een betrouwbare en veilige partner. Mollie helpt ons met het ontvangen van betalingen via verschillende bekende betaalmethodes. Momenteel kunt u betalen op CartridgeWeb met:

iDEAL

De populairste betaalmethode in Nederland. iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab. De betaling zelf vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank welke garant staat voor de veiligheid.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in elf landen beschikbaar. Net als met iDEAL vindt de betaling zelf plaatst in de beveiligde omgeving van de bank.

PayPal

Bankrekeningen, creditcards, random readers en verificatiecodes… zoveel cijfers om te onthouden en al die onhandige extra handelingen om zoiets simpels als een betaling uit te voeren. Dat kan makkelijker met PayPal!

Bitcoin

Bitcoin is elektronisch geld waarmee u, zonder tussenkomst van een financiële instelling zoals een bank, geld naar iemand kunt sturen of kunt betalen.